quote: Mhrx50

[…]
helaas, maar indien het waar is (moet het nog maar zien), zal de Boer het nog niet helemaal zien in Veltman, maar ik vertrouw de Boer met zijn keuzes..

Ik vertrouw de keuzes van de Boer eigenlijk ook allemaal wel (net als dat ik het een jaar geleden ook goed vond dat De Boer altijd Vermeer en Blind is blijven opstellen).

Maar ik snap niet waarom je een 20/21 jarige verdediger zou willen kopen als je er zelf ook hebt rondlopen van die leeftijd en waarin je vertrouwen hebt uitgesproken. De enige verdedigende aankoop die ik zou begrijpen is een ervaren verdediger, waarop je terug kunt vallen (a la Ooijer).

Talentvolle verdedigers als Van der Hoorn en Van Dijk moet ook nog maar bewijzen of ze het niveau van Ajax structureel aan zouden kunnen, hetzelfde geldt natuurlijk ook voor Veltman en Denswil.

Ik hou er sowieso niet van als een zelfopgeleide speler moet gaan concurreren met een aankoop van dezelfde leeftijd (die nauwelijks meer ervaring heeft). Daarmee geef je eigenlijk aan dat je denkt dat je zelfopgeleide speler tekort gaat komen.