Ajax mengt zich in strijd om Haller

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 21 maart 2016 10:06 – Bron: Voetbal International

1458553960

Ajax heeft serieuze belangstelling voor Sébastien Haller. De 21-jarige spits, die furore maakt bij FC Utrecht, zou al langer op het lijstje prijken van de Amsterdammers. Hallers vriend en zaakwaarnemer, Loïc Gustan, zegt in gesprek met Voetbal International dat hij heeft gesproken met directeur voetbalzaken Marc Overmars. Er is puur gesproken over het sportieve aspect en Ajax heeft vooralsnog geen bod uitgebracht. FC Utrecht kan het geld goed gebruiken, omdat zij al jaren met financiële tekorten kampen.

“Ik heb Utrecht op de hoogte gebracht van het onderhoud met Marc Overmars en de interesse van Ajax”, aldus de belangenbehartiger van de Franse spits “Zij weten wat Seb wil, na dit seizoen zal hij vertrekken. Alleen: hij gaat niet zo maar weg. Seb wil alleen naar een club die structureel Europees voetbal speelt en waar hij elke week aan spelen toekomt. Vooral dat laatste aspect telt voor hem heel zwaar.” Haller speelde tot op heden 48 officiële wedstrijden voor Utrecht waarin hij 27 goals maakte en 9 assists gaf.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.