Supporters Fans Ajax

Ajax nam contact op met zaakwaarnemers Luckassen

Ajax kreeg de laatste transferperiode te maken met een laat vertrek van een steunpilaar. Davinson Sánchez vertrok voor een recordbedrag van 42 miljoen euro naar Tottenham Hotspur. Ajax had daarbij een opvolger op het oog: Derrick Luckassen!

De voormalige verdediger van AZ Alkmaar vertrok echter voor het bedrag van zes miljoen euro naar PSV Eindhoven. Luckassen: “Ik had een goed gesprek met Marcel Brands, en Mino Raiola en José Fortes Rodriguez, mijn zaakwaarnemers, adviseerden me naar PSV te gaan. Ze vinden Feyenoord óók bij me passen, maar ze denken dat de rust van Eindhoven goed is voor mijn ontwikkeling”, zegt de PSV-er tegen Voetbal International.

Ajax nam dus ook contact op met de zaakwaarnemers van de 22-jarige jeugdinternational. “Mino en José hebben inderdaad met Ajax gesproken. Maar zij moesten eerst Davinson Sánchez verkopen. PSV was direct concreet.” De Amsterdamse club haalde daarna Maximilian Wöber. De 19-jarige Oostenrijkse verdediger wordt gezien als de toekomstige vervanger van Sanchez.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Voetbal International

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.