Abdelhak Nouri

Ajax niet opnieuw op trainingskamp in Zillertal

De Telegraaf meldt dat Ajax komende zomer geen trainingskamp in het Oostenrijkse Zillertal zal plannen. Ajax was contractueel verplicht om nog één keer op die plaats een trainingskamp te houden.

Maar Ajax ziet er vanaf. Dit uiteraard vanwege de tragedie rondom Abdelhak Nouri. De recordkampioen zou dan in hetzelfde hotel moeten verblijven en op hetzelfde veld moeten trainen. Iets wat de directie en uiteraard de spelers niet zouden willen. De Oostenrijkse organisatie vindt het jammer, maar heeft alle begrip voor dit Amsterdamse standpunt.

Ajax zal in juni twee trainingskampen gaan beleggen. De niet-internationals beginnen hun voorbereiding op 19 juni en zullen vanaf 25 juni vertrekken naar een locatie bij de grens van Duitsland en Oostenrijk. De internationals, met uitzondering van de WK-gangers, komen in de week van 9 juli weer op De Toekomst. Van 14 tot 20 juli zal een tweede trainingskamp volgen. Die zal hoogstwaarschijnlijk worden belegd in Engeland.

Wanneer de WK-gangers Lasse Schöne, Kasper Dolberg, Nicolas Tagliafico en Hakim Ziyech terug worden verwacht is nog onbekend.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.