Als Ajax binnenkort naar haar bankrekening kijkt kan er zo’n zeven miljoen zijn bijgeschreven. De Spaanse krant Marca meldt dat als Klaas Jan Huntelaar deze zomer Real Madrid verlaat ze het bedrag verschuldigd zijn aan de Amsterdamse club.

Huntelaar ging in januari richting Madrid voor een bedrag van twintig miljoen euro. In dat contract liet Ajax enkele clausules opnemen. Zo blijkt uit één van die clausules dat als de aanvaller word doorverkocht Ajax zo’n zeven miljoen euro op haar rekening kan bijtellen.

Real Madrid heeft deze transferperiode Karim Benzema van Olympique Lyon overgenomen waardoor Klaas Jan Huntelaar niet op speelminuten hoeft te rekenen. Voor de international hebben zich verschillende clubs gemeld, onder anderen: VfB Stuttgart, Manchester United en AS Roma.  

quote: Bekkerz14

Dat geld gebruiken voor die belachelijke belastingaanslag en de rest in een speler pompen… Lees net dat Berg nog steeds niet van HSV is, en dat Cvita naar River Plate kan… Handelen Ajax!!

Twee foute opmerkingen in één reactie?? Wow

1. Het geld voor die belastingaanslag was al opzij gezet, kun je teruglezen in het jaarverslag.

2. Berg halen en Cvitanich weg doen?? Cvitanich is hier net helemaal gewend, begint lekker te draaien, en dan moettie weg?? En dan wil je zijn transfersom + het geld van Huntelaar gebruiken om Berg voor veel te veel geld te halen, waarbij Berg eerst weer een jaar moet wennen?? Ben blij dat jij geen Martin Jol heet..

7miljoen van huntelaar,,doe er 2miljoen eigen geld bij en dan kan ajax is even snel bijv:berg
de zeeuw

of een goede verdeger kopen,het liefst trouwens alle 3 ik vind namelijk dat er nog wel een, spits,middenvelder,en een goede verdediger.moet komen

Reageren op dit bericht