Ajax op weg naar bekerfinale: “Gewoon even doorbijten nu”

Aanstaande zondag staat voor Ajax de bekerfinale tegen Willem II op het programma. Volgens De Telegraaf is het mogelijk dat coach Erik ten Hag enkele spelers rust zal gunnen. Onder meer Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Lasse Schöne zeggen gewoon te willen spelen.

Volgens de ochtendkrant is de 32-jarige Lasse Schöne één van de kandidaten die rust zou kunnen krijgen. “We waren na afloop rustig in de kleedkamer, want we hebben niets. We gaan eerst naar de bekerfinale toewerken, want we willen alle prijzen winnen. En we willen allemaal spelen zondag”, zegt de Deens international tegen De Volkskrant.

Ook Donny van de Beek en aanvoerder Matthijs de Ligt willen spelen. “Ik vind het lekker om gewoon altijd te spelen. Ritme is belangrijk. Gewoon even doorbijten nu”, zegt de Ajax-aanvoerder tegen het Algemeen Dagblad. Van de Beek voelt ook niets voor een rustdag. “Ik heb nog nooit een bekerfinale gespeeld. Dat wil ik meemaken”, aldus de middenvelder, die afgelopen dinsdag de matchwinner was tegen Tottenham.

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Algemeen Dagblad / De Volkskrant

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.