quote: Willy
[…]
Zeeuw misschien ruilen met Eriksen.

Nu valt pnogmaals op dat Suarez (helaas) niet in het Ajax-systeem past.

Serieus ??
Eriksen heeft nauwelijks nog wat laten zien, hij komt er wel daar niet van. Maar niet als verdedigende middenvelder.. Of had je hem als aanvallend willen neerzetten zodat we 4-1-1-4 spelen ?? lijkt me niet he..
Daarnaast past Suarez gewoon uitstekend in het Ajax-Systeem, belachelijk dat je dit durft te zeggen. Echt waar!!
Omdat:
– Hij is gewoon altijd gevaarlijk als hij speelt, voor het goal maar ook bij de tegenstander ze zijn nu bang dat ze gebeten worden..
– Sulejmani/El Ham/Emanuelson zijn aanvallend dezelfde soort spelers als Suarez, Urby dan nog het minst maar hij gaat ook altijd binnen door. Of zijn dit allemaal ook geen Ajax-spelers??

Nee Suarez is de speler van Ajax, hij heeft niet voor niets al zo vaak gescoord.

Dan Ajax,
Wat een k*t wedstrijd weer. 1e helft geen een schot op goal, tegen Vvv 17e van de eredivisie. Ze staan met die havenslaven als degradatie kandidaten genoteerd!!
En iets uit Tilburg..
Nee dat we hier maar met 0-2 kunnen winnen vind ik bijzonder slecht, vooral naar het feit dat Vvv vele malen gevaarlijker was de 1e helft, en grotendeels van de 2e helft ook!
Met die speler die Anita moest dekken, die Nigeriaan. Wat kwam hij er makkelijk doorheen. Misschien is het is tijd voor Blind??

En nu hebben we de lak aan de wil om te winnen bij Ajax, het lijkt wel alsof het ze geen reet interesseren of ze winnen of verliezen. Uitzonderingen daargelaten.
Maar een tackleback zie je niet, of nauwelijks..
Nee ik schaam me dood als Ajacied.

Enig pluspunt is dat we 3 punten mogen toevoegen, onverdiend.
De beste Ajacieden waren de 11 Nac spelers. Dat zegt genoeg lijkt me
 
[Bewerkt door Dhr. Melis op 28-11-2010 om 21:39]

Reageren op dit bericht