quote: Martijn

En dat is een probleem! Mensen hebben meteen een oordeel. De Maxwell’s en Chivu’s zijn op voorhand al miskopen. Waarom? Omdat niemand hem heeft zien ballen en daarom kan niemand zeggen dat hij talent heeft. Die meningen mag je geven als die gozer in Amsterdam speelt, maar dat vooraf-gelul komt me strot uit.

Klopt als een bus. Niemand weet hoe goed Prediger is maar ze roepen elkaar wel allemaal na om die gozer te halen. En dat terwijl niemand die gast ooit heeft zien ballen daar in Argentinië! Als mensen kunnen onderbouwen dat hij echt zoveel beter is dan pakweg De Zeeuw of andere middenvelders, dan hoor ik het graag maar totdat dat moment aangebroken is wordt ik een beetje moe van al dat geneuzel om dit soort spelers.

Ik zie persoonlijk veel liever De Zeeuw komen. Je weet wat je aan hem hebt, hij spreekt Nederlands (heel belangrijk vind ik) en hij is ontzettend snel in de omschakeling.

@Eyong

De Zeeuw is echt wel 2 klassen beter dan Anita. Daarnaast zijn Lindgren, Gabri en Enoh idd blessuregevoelig en dat is De Zeeuw nou net niet. Daarbij komt dat ik De Zeeuw ook beter vind dan Lindgren en op dit moment ook beter dan Enoh. Enoh is goed als balafpakker maar in balbezit heeft hij echt heel vaak balverlies.
 
[Bewerkt door rickjeh op 21-07-2009 om 12:03]

Reageren op dit bericht