Ajax-selectie uit twijfels over speelwijze Bosz

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 18 juli 2016 09:32 – Bron: De Telegraaf

1467968342

Een deel van de Ajax-spelers heeft zijn twijfels geuit over de speelwijze die Peter Bosz momenteel aan het implementeren is. Reden daarvoor zijn de dramatische resultaten in oefenduels. Van de vier wedstrijden gingen er drie verloren en werd er één keer gelijk gespeeld; tegen amateurclub AFC. De twijfels komen vooral naar voren omdat Ajax op 26 juli al moet aantreden in de voorronde Champions League.

De afgelopen seizoenen speelden de Amsterdammers onder Frank de Boer realistisch en zakelijk voetbal. Het spel was een stuk meer behoudend dan Bosz voor ogen heeft. De Telegraaf zocht echter uit dat de oefenmeester ook bij Heracles Almelo en Vitesse weinig succes had in de vriendschappelijke wedstrijden in de voorbereiding. Daar stond echter niet eind juli al een cruciale wedstrijd op het programma en was zijn voorbereiding dus langer. Het is nog niet duidelijk of Bosz zijn plannen wil wijzigen, of zijn visie daar wil drukken.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.