Ajax slaat trainingskamp in De Lutte over

1385635023

Voorgaande jaren bezocht Ajax in de voorbereiding op het Eredivisie seizoen standaard De Lutte. Dit jaar zullen de Amsterdammers echter niet afreizen naar Twente, zo meldt de club op de officiële website. Wel staat er een trainingskamp op het programma in Mayrhofen, Oostenrijk. Hier zal de selectie arriveren op 4 juli en wordt er op 9 juli een oefenwedstrijd gespeeld tegen een nog nader te bepalen tegenstander. Op 12 juli speelt Ajax een wedstrijd bij stadsgenoot AFC.

Chef-trainingskamp van De Lutte, Nico Weeda, voelde enigszins al aan dat hij dit jaar geen bezoek kreeg van Ajax. “We zijn teleurgesteld, maar we zagen het wel een beetje aankomen na het mislopen van de titel. Wel waren we al volop bezig met de voorbereidingen voor de komst van Ajax,” aldus Weeda. Martin Jol was in 2010 de laatste die De Lutte niet aandeed als trainingskamp. Ook toen vertrok de A-selectie naar Oostenrijk.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.