Ik heb me afgelopen wedstrijd zo gigantisch zitten ergeren aan Suarez. (ik denk dat heel veel mensen dat hadden)
1 moment wat niet door de media naar voren is gehaald is het zeuren van Suarez tegen van den Bergh tijdens een uitbraak van Ajax. Ik weet niet meer welke minuut, maar Suarez en El Hamdoui kwamen er met z’n 2en snel uit. Suarez had de bal speelde deze diep op El Hamdoui, waarna Suarez ligt contact maakte met van den Bergh. Van den Bergh viel, protesteerde helemaal niet, maar Suarez vond het nodig de aanval te onderbreken om te gaan zeiken tegen van den Bergh. Hierdoor stond El Hamdoui er in zijn eentje voor, tegen uiteindelijk drie verdedigers en hij verspeelde dan ook de bal.

Ik snap niet dat dit niet is uitgelicht door de media. Er is de laatste dagen namelijk genoeg geschreven over: “niemand is groter dan Ajax”. Met deze actie bewees Suarez wat mij betreft dat hij zijn eigen belang in de afgelopen wedstrijd voorop stelde. Ongelooflijk en absoluut onaanvaardbaar als je het mij vraagt.

Reageren op dit bericht