Ajax toont interesse in David

Ajax moet zich voorbereiden op een gigantische leegloop van spelers aankomende zomer. Om dit te compenseren moet technisch directeur Marc Overmars al vroeg aan de bak. Na Antony binnen te hebben gehaald, gaat Overmars vrolijk door en heeft hij zijn zinnen gezet op Jonathan David, meldt Voetbal International.

De 20-jarige Canadees doet het uitstekend in de Belgische competitie bij zijn club KAA Gent. De spits die ook als aanvallende middenvelder kan fungeren, heeft in totaal tachtig wedstrijden gespeeld voor zijn club, waarin hij goed was voor 36 goals en vijftien assists. Dit seizoen heeft hij zijn vorm ook goed te pakken waar hij al in 25 wedstrijden achttien doelpunten en acht assists heeft geproduceerd. Na zijn goede optredens denkt David een stapje hogerop te kunnen.

De smaakmaker wordt niet alleen begeerd door de Amsterdammers, maar door veel meer Europese topclubs. Lyon, Leipzig, Arsenal, Everton, Lazio en FC Porto zien de aanvaller ook graag naar hun club komen. David die nog een contract heeft tot medio 2023 is alleen niet goedkoop te halen, want zijn transferwaarde is minimaal 25 miljoen euro. Wordt vervolgd…

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Koen van Son

Koen van Son