Ajax uitshirt 2023-24

Aanbieding!

Ben je op zoek naar een manier om je steun voor de Amsterdamse voetbalclub Ajax uit te drukken, zelfs tijdens uitwedstrijden? Het gloednieuwe adidas Ajax Uitshirt 2023-2024 heeft alles wat je nodig hebt en meer. Dit unieke uitshirt is geïnspireerd door de architectuur van Amsterdam en is ontworpen om een beetje van het thuisgevoel mee te nemen, waar de wedstrijd ook plaatsvindt.

Oorspronkelijke prijs was: €99.99.Huidige prijs is: €74.99.

Beschrijving

Pasvorm en Comfort

Wanneer het op comfort aankomt, heeft het uitshirt een standaard pasvorm die een soepel en aangenaam gevoel biedt. De geribbelde ronde hals draagt bij aan dit comfort door het shirt stevig op zijn plaats te houden. Als extra bevestiging van zijn uitstekende pasvorm en stijl, is het model op de productafbeeldingen 1,88 meter lang en draagt maat M.

Design en Inspiratie

Wat maakt dit uitshirt echt speciaal? Het design is een eerbetoon aan de vloeiende geometrische architectuur van Amsterdam. Dit architecturale thema is op een subtiele en kunstzinnige manier in het shirt verwerkt, wat resulteert in een all-over grafisch patroon. Het shirt bevat ook een prachtig geweven clublogo op de borst, waarmee je je trots voor Ajax duidelijk kunt tonen.

Materiaal en Duurzaamheid

In lijn met duurzaamheidsinitiatieven heeft adidas dit uitshirt vervaardigd uit 100% gerecycled polyester tricot. Door voor gerecyclede materialen te kiezen, helpt adidas bij het verminderen van de ecologische voetafdruk en draagt het bij aan een duurzamere toekomst. Dit is slechts een van de vele manieren waarop adidas zich inzet voor duurzaamheid.

Innovatieve Technologie

Maar daar stopt het niet. Het shirt is ook uitgerust met AEROREADY technologie. Deze vochtafvoerende technologie zorgt ervoor dat je droog en comfortabel blijft, of je nu op het veld staat of het team vanaf de tribune aanmoedigt.

Door de perfecte combinatie van comfort, stijl, en duurzaamheid, is het adidas Ajax Uitshirt 2023-2024 een must-have voor elke fan. Draag het met trots en voel de Amsterdamse sfeer, zelfs als je ver van huis bent. Bestel het nu en word een deel van deze spannende nieuwe fase in de Ajax-geschiedenis!