Ajax verkiest Duarte boven Maher

Ajax lijkt PSV vrij baan te geven in de strijd om de handtekening van Adam Maher. De Amsterdammers willen de spelmaker graag inlijven, maar vinden de vraagprijs van AZ vooralsnog te hoog. De Alkmaarders zouden tien miljoen euro willen ontvangen. Dat is Marc Overmars en consorten te gortig. Volgens De Telegraaf richt Ajax haar pijlen op Lerin Duarte als vervanger van de vermoedelijk vertrekkende Christian Eriksen.

Verder meldt de krant dat de kans is gestegen dat Siem de Jong bij Ajax blijft en dat mede daarom de komst van Maher minder noodzakelijk zou zijn. Intussen is duidelijk dat PSV, na de verkoop van Jeremain Lens aan Dinamo Kiev, haar pijlen wel wil richten op de dure middenvelder van AZ. “Marcel Brands (technisch manager van PSV, red.) heeft me telefonisch op de hoogte gesteld van de interesse”, aldus technisch directeur Earnest Stewart van AZ.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.