Erik ten Hag

Ajax verlengt contract Ten Hag: ‘We zien de komende jaren met veel vertrouwen tegemoet’

Ajax heeft vanmiddag het contract van Erik ten Hag verlengt tot medio 2022. De succestrainer bracht het nieuws over via verschillende media kanalen van Ajax. Hij sprak in het filmpje vertrouwen uit over de toekomst van ons aller Ajax.

Ten Hag is hoofdcoach van Ajax sinds eind december 2017. Na een moeizaam tweede seizoenshelft in het seizoen 2017-2018 kende de Haaksberger een geweldig tweede seizoen in Amsterdam. Na het behalen van de halve finale van de Champions League, het winnen van de beker en het terugbrengen van het kampioenschap naar Amsterdam was Overmars zeer overtuigd dat Ajax Ten Hag langer moest binden. Zo zei de technisch directeur van Ajax: ”Ik denk dat het goed is voor Ajax dat de trainer na zo’n succesvol seizoen ook de komende jaren hier actief is. We willen graag doorbouwen. Dat zal niet eenvoudig zijn, want er zullen natuurlijk enkele bepalende spelers vertrekken, maar we hopen het goed op te vangen. Erik moet er weer een team van zien te maken. Dat is hem wel toevertrouwd.”

Ten Hag zelf was ook zeer blij met de verlenging van zijn contract. Zo sprak de coach lof uit over de samenwerking binnen de club en dat het spel wat Ajax speelt zeer goed bij hem past. De nuchtere Ten Hag weet zelf ook dat de prestatie’s van afgelopen seizoen heel lastig te zijn evenaren, zo sprak hij van ‘een hell of a job.’

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Brecht Versluis

Brecht Versluis

Redacteur op Ajaxinside.nl