Ajax verruilt Oger na 26 jaar voor Suitsupply

1385635023

Ajax neemt na dit seizoen afscheid van het samenwerkingsverband met Oger. Het bedrijf leverde 26 jaar lang de officiële maatpakken voor de spelers en technische staf van Ajax. De Amsterdammers hebben besloten om vanaf komend seizoen in zee te gaan met Suitsupply. Edwin van der Sar is blij met de deal. “Met Suitsupply hebben wij een partij weten te binden die niet alleen in Nederland maar ook ver daar buiten bekend staat om hun stijl. Dit past bij Ajax, ze zijn jong, modern en vernieuwend.”

Ook Suitsupply’s CEO Fokke de Jong is blij met de prachtige overeenkomst die het als Official Sponsor aangaat. “We zijn natuurlijk vooral vereerd dat de spelers en het bestuur van Ajax voor Suitsupply hebben gekozen”, zegt hij na het tekenen van de deal op Sportpark de Toekomst. “Net als Ajax zijn wij eigenzinnig en ambitieus. Daarbij is Ajax een merk met wereldwijd een grote naamsbekendheid. De club staat in de top drie van de meest bekende voetbal clubs in China, een markt waar wij snel groeien.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.