“Ajax volgt Anderlecht-keeper Hendrik van Crombrugge”

Afgelopen vrijdag (8 november 2019) tijdens de wedstrijd Zulte Waregem – Anderlecht (1-2), was namens Ajax de 78-jarige scout Urbain Haesaert aanwezig. Naar verluidt was de Belgische Ajax-scout aanwezig voor Anderlecht-doelman Hendrik van Crombrugge.

De Belgische doelman is voor Ajax geen onbekende. In de transferzomer van 2017 bereikte Ajax met zijn toenmalige club KAS Eupen een akkoord over een transfer voor een bedrag van circa 2 miljoen euro. De keeper koos er echter voor om bij zijn toenmalige werkgever te blijven. De positie van tweede doelman sloot niet aan bij zijn ambitie. Na het afketsen van de transfer haalden de Amsterdammers Benjamin van Leer van Roda JC Kerkrade.

De keuze pakte voor Hendrik van Crombrugge vrij goed uit. Hij verdiende afgelopen zomer met zijn prestaties dus een transfer naar Anderlecht. Ook werd hij reeds opgeroepen voor de Rode Duivels.  Mocht André Onana aankomende zomer toch een transfer maken dan is de kans aanwezig dat Hendrik van Crombrugge weer in beeld komt als zijn mogelijke opvolger.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Nick Kallenbach

Nick Kallenbach

Nick is redacteur bij Ajaxinside.nl en volgt de club op de voet: "Ik geloof in het huidige beleid en visie van Ajax."