‘Ajax wil Boulahrouz toevoegen aan selectie’

quote: Daniel
Transfervrij anders lijkt het geen optie. Heeft de nodige ervaring en was in beeld tijdens Jol als trainer dus betwijfel ik of dit bericht geloofwaardig genoeg is…

Ik geef de voorkeur aan Heitinga als ervaren man maar die komt vast niet

Er zijn de laatste tijd meer geruchten (Labyad) uit Portugal gekomen omtrent Ajax, die niet geloofwaardig bleken.

Maar het idee dat Ajax een ervaren verdediger aan de selectie wil toevoegen vind ik niet verkeerd. De verdediging had al niet veel ervaring (na het vertek van vd Wiel, Vertonghen en Ooijer vorig jaar), en met een vertrek van Alderweireld is Moisander eigenlijk de enige met de nodige ervaring.

De vraag is natuurlijk wel, is Boulahrouz de geschikte kandidaat om in een soort Ooijer-rol terug te keren? Transfervrij en voor een salaris van 5 ton zou het kunnen, echter vraag ik mij af of Boulahrouz zelf zo’n rol wel ziet zitten.

Wat betreft Heitinga. Ik zie hem ook liever komen, maar hij ‘pas’ 29 jaar. Dat is geen leeftijd om bij Ajax te gaan bankzitten. Hij zou nog wel een jaar of 4/5 meekunnen, wat betekend dat hij op dit moment de doorstroming van eigen jeugd in de weg zou gaan zitten. Ik zie hem liever over 2 a 3 jaar terugkeren (mits hij niet aantoont tijdens zijn laatste buitenlandse avontuur dat hij helemaal versleten is).

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.