David Neres

Ajax wil contract Neres opwaarderen en verlengen

Ajax wil David Neres langer aan zich binden door zijn contract open te breken en daarmee op te waarderen en te verlengen zoals het eerder ook al deed met André Onana en Nicolás Tagliafico, zo meldt De Telegraaf. De Amsterdammers zouden al een voorstel hebben klaarliggen voor de Braziliaans international en zitten binnenkort met zijn management om de tafel.

Er zou echter ook concrete interesse zijn van een Europese topclub waarbij het vermoedelijk om Atlético Madrid gaat. Ajax heeft al een serieus en officieel bod ontvangen en daarmee wordt ook een directe transfer van Neres niet uitgesloten. “Daar gaan we dan over praten, maar het is wel de bedoeling dat wij als Ajax leidend zijn”, vertelde Marc Overmars eerder al aan VI. “Afgelopen winter kon hij weg naar China, maar hebben we hem niet laten gaan. Kijk eens hoe dat voor Ajax, maar ook voor hem heeft uitgepakt. Hij is nu international van Brazilië.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.