Ajax wil contract Overmars verlengen

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 30 juni 2016 11:37 – Bron: De Telegraaf

1422605425

Ajax wil het contract van Marc Overmars verlengen, dat meldt De Telegraaf. De directeur spelerszaken heeft nog een verbintenis tot medio 2017, maar door de interesse van Everton in de voormalig profvoetballer wil Ajax nu snel handelen. De Raad van Commissarissen heeft een contract voor vier jaar klaarliggen voor Overmars. Sinds de zomer van 2012 werkt hij al bij Ajax en maakt tevens deel uit van het technisch hart.

Verder zal Edwin van der Sar in november Dolf Collee opvolgen als algemeen directeur. Zijn rol wordt dan vergelijkbaar gesteld aan die van Karl-Heinz Rummenigge bij Bayern München. “Ik maak op dit moment een schets voor de toekomst van Ajax”, vertelt Collee. “Ik ben nu aan het kijken hoe we Edwin inderdaad optimaal in zijn kracht kunnen benutten.” Van der Sar wil naast zich een persoon hebben die hem goed kan aanvullen.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.