Hakim Ziyech

Ajax wil contract van Ziyech verlengen

Ajax is met Hakim Ziyech in gesprek over het openbreken, opwaarderen en verlengen van zijn tot medio 2021 lopende contract, meldt De Telegraaf. De 25-jarige Marokkaan aasde in de zomer nog op een transfer en de international was toen al rond met AS Roma. De huidige club van Justin Kluivert weigerde echter met een tweede bod te komen.

De middenvelder zou met een nieuwe verbintenis direct tot de grootverdieners gaan behoren bij Ajax. „Natuurlijk hebben we het daar over”, zegt Ajax-trainer Erik ten Hag. „De hiërarchie moet eruit blijken. Wat mij betreft tekent hij bij, maar dat is niet aan mij. Ik ben de trainer en kan slechts adviseren. Ik zou als clubleiding proberen bij te tekenen en op te hogen. We moeten de bijdrage die hij aan Ajax levert waarderen.”

Ajax en Ziyech hebben al gesprekken achter de rug. „We zijn al een tijdje in gesprek met elkaar. En als de transferwindow voorbij is en hij daadwerkelijk blijft, gaan we verder over zijn toekomst praten”, aldus de Ajax-coach. „Er is met Hakim afgesproken dat er deze transferperiode met hem wordt meegedacht. Gaat hij niet weg, dan is het logisch dat je kijkt hoe je met elkaar verder gaat. Hakim en Ajax zijn ontzettend gelukkig met elkaar. En zeker wat de coach betreft, mag dat nog wel even voortduren.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.