Geschreven door Ruben Prinsenberg – Uitgave: 29 december 2009 17:39 – Bron: Sportmediaset

Ajax hoopt Klaas-Jan Huntelaar een half jaar te kunnen huren van AC Milan, althans dat meldt het Italiaanse Sportmediaset. De aanvaller moet aan spelen toekomen om nog kans te maken op deelname aan het WK, maar is slechts een figurant bij de Milanezen. Naast Ajax hoopt ook Genoa Huntelaar te kunnen overhalen om een half jaar verhuurd te worden, maar de vraag is of Huntelaar trek heeft in een tijdelijk vertrek bij de Rossoneri.  


Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. Ajaxinside.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Neem dit bericht dus met een korreltje zout!

quote: _ajacied_

En dat heeft hoofdzakelijk te maken met ontbreken van pure kwaliteit in de aanval.

Hoe hoger het balverlies in de voorste linie, hoe meer vuil werk de middenvelders moeten opknappen. Dan is het raar dat je voor Huntelaar en Babel pleit. Beide spelers zijn immers bepaald niet balvast en hun combinerend vermogen laat nogal te wensen over.

En druk leggen bij de tegenstander is toch altijd het handelsmerk geweest van Ajax.

Wederom raar dat je dan voor deze 2 pleit. Als je ploegen onder druk zet, worden de ruimtes kleiner. Babel komt juist het best uit de verf als hij veel ruimte krijgt. Huntelaar is een killer, maar in de kleine ruimtes is hij onhandig.

Reageren op dit bericht