Ajax wil Noppert, maar meldde zich nog niet

Ajax heeft interesse om Andries Noppert over te nemen van sc Heerenveen. De doelman draaide tot op heden een goed seizoen in Friesland en dat werd door Louis van Gaal bekroond met een verrassende basisplek in het Nederlands Elftal tijdens het WK 2022. Ook tijdens het WK in Qatar maakte de 28-jarige goalie een goede indruk. Noppert zou zo’n tien miljoen euro moeten kosten.

Ferry de Haan, technisch manager van Heerenveen, laat echter weten dat Ajax zich nog niet heeft gemeld. “Andries heeft zichzelf natuurlijk op een hele positieve manier laten zien”, begint hij in Voetbal International. “Maar tot op heden heeft zich nog geen club officieel bij ons gemeld voor hem. Toch weet ik hoe het werkt, Andries staat er goed op, en we wachten wel af wat er komen gaat.” Noppert is met name in beeld gekomen omdat Remko Pasveer (39) en Maarten Stekelenburg (40) al op flinke leeftijd zijn.

 

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.