Ajax wilde Lens en Cardozo te contracteren

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 18 oktober 2015 11:41 – Bron: FOX Sports

1422605425

Marc Overmars sprak zondagochtend bij De Tafel van Kees openhartig over het aan- en verkoopbeleid van Ajax. De directeur spelerszaken reageert op de kritiek dat Ajax geen echte topaankoop heeft gedaan. “We zijn heel druk geweest om een echte kanjer voorin te krijgen”, aldus de voormalig profvoetballer op FOX Sports. “We hadden bijvoorbeeld graag Jeremain Lens hier gezien. We hebben ook gekeken naar Cardozo die nu in Turkije speelt.”

Uiteindelijk kozen beide spelers voor een andere uitdaging. Intussen blijft de kritiek staan dat Ajax al jaren ‘op het geld zit’. Overmars legt uit: “Als je het geld hebt, moet je een keer durven. Maar je moet wel eerst het geld creëren. Drie jaar geleden was er geen geld meer, toen was de bodem in zicht. Dus we hebben eerst de voorwaarden moeten creëren. Eerst moeten we sparen om iets te doen. Nu hebben we gespaard en kunnen we een keer een echte investering gaan doen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.