Geschreven door Maurice Heijkoop – Uitgave: 08 juli 2010 20:25 – Bron: Ajaxinside.nl

Ajax heeft het eerste oefenduel tijdens het trainingskamp in Oostenrijk met 1-0 gewonnen van het Egyptische Al-Ahly. Miralem Sulejmani scoorde in de allerlaatste minuut van het duel de enige en dus winnende treffer. Het was geen goede wedstrijd van beide partijen, maar over het algemeen waren de Amsterdammers toch wel de bovenliggende partij. Dat liet men ook zien middels het goede combinatiespel. Er waren kansen voor beide teams, maar de overwinning ging dus op de valreep naar Ajax.

Zoals in een echt oefenduel was er ook speeltijd voor de jonge spelers. Zo kregen onder andere Aras Ozbiliz, Marvin Zeegelaar, Daley Blind, Johan Kappelhof en Roly Bonevacia speeltijd van trainer Martin Jol. Overmorgen (zaterdag) wacht alweer het volgende oefenduel in Oostenrijk, dan is het Roemeense Rapid Boekarest de tegenstander. Dat duel begint om 18.30 uur.

Opstelling Ajax: Verhoeven; Blind (46′ Zeegelaar), Vertonghen, Oleguer (46′ Alderweireld), Anita (76′ Kappelhof); Lindgren (46′ Bonevacia), De Jong (61′ Donald), Sarpong; Sulejmani, Suk (46′ Ozbiliz), Emanuelson (68′ Van der Heijden).  

Reageren op dit bericht