Ajax komt er niet uit met El Hamdaoui, Jol houdt hoop
Mounir El Hamdaoui is voorlopig nog geen speler van Ajax. “We zijn gisteren niet tot elkaar gekomen”, zegt trainer Martin Jol dinsdag tegen Voetbal International over het uitblijven van de komst van de spits . “Van onze kant hebben we alles gedaan. Misschien kunnen we de komende dagen alsnog een akkoord bereiken.” Maandag meldden enkele media dat de transfer van de AZ-aanvaller naar Ajax reeds rond was, maar dit bleek voorbarig.

Volgens het weekblad waren Ajax en AZ reeds rond over de transfersom, die vijf miljoen euro bedraagt. Maandagavond dachten de Amsterdammers ook dat El Hamdaoui zijn jawoord had gegeven; zijn vertegenwoordigers gaven ’s avonds laat hun akkoord, maar dat werd later toch nog ingetrokken. Vooruitlopend op een akkoord liet Ajax de 26-jarige aanvaller vast een medische keuring ondergaan, in de hoop hem te kunnen gebruiken tegen PAOK Saloniki.

“We wilden hem graag toevoegen aan onze Champions League-selectie. Maar dat is helaas niet gelukt”, erkent Jol. De coach zal deze week wel waarschijnlijk Ahmed Mido Hossam kunnen begroeten. De spits was al eens actief in Amsterdam en werkte bij Tottenham Hotspur samen met Jol. “Mido wil ons helpen en wij willen hem helpen. Deze week gaan we met hem om de tafel”, bevestigt Jol.

Bron:Voetbalzone

 
[Bewerkt door Mehmet op 27-07-2010 om 14:33]

Reageren op dit bericht