‘Ajax ziet in Danjuma opvolger Neres’

Arnaut Danjuma Groeneveld staat in de belangstelling van Ajax, dat meldt Het Nieuwsblad. De Nederlandse buitenspeler, momenteel uitkomend voor Club Brugge, zou in beeld zijn als opvolger van David Neres waarvan de kans groot wordt geacht dat hij komende zomer vertrekt uit Amsterdam. Voor Neres is onder andere grote belangstelling van AC Milan.

Danjuma maakte afgelopen zomer de overstap van NEC naar Club Brugge waar hij zich onder meer in de Champions League liet gelden. Hij maakte inmiddels zelfs zijn debuut in het Nederlands Elftal en maakte tegen België zijn eerste interlandgoal. Dankzij een blessure speelde hij tot nog toe slechts 16 officiële wedstrijden dit seizoen waarin hij vijf goals maakte en vier assists gaf. Ajax had afgelopen zomer ook al interesse in Danjuma. Club Brugge wil vooralsnog niks kwijt over eventuele interesse van Ajax.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.