Ajax zonder Riedewald en Bazoer tegen Panathinaikos

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 23 november 2016 15:26 – Bron: Ajaxinside.nl

1459286712

Donderdagavond speelt Ajax tegen Panathinaikos voor de Europa League. Het leek een ideale wedstrijd voor Peter Bosz om spelers als Kenny Tete, Jairo Riedewald en Riechedly Bazoer weer speelminuten te geven, maar alleen voor de rechtsback is er nog hoop. Riedewald heeft last van zijn knie en zal geen deel uitmaken van de wedstrijdselectie. Voor Bazoer geldt hetzelfde, maar om een geheel andere reden.

De middenvelder meldde zich vorige week ziek en wilde dinsdag weer aansluiten bij de groepstraining. De standaardprocedure is echter dat een speler die ziek is geweest, eerst individueel traint. Bazoer weigerde dit en wilde direct bij de groep aansluiten. Daarop besloot Bosz hem disciplinair te straffen. De Utrechter heeft zijn excuses aangeboden en mag vrijdag weer gewoon meetrainen.

Naast Riedewald en Bazoer zal ook Hakim Ziyech niet in actie komen tegen de Griekse tegenstander. De spelmaker van Ajax is ziek en werd daarom door Bosz naar huis gestuurd.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.