Ajax zonder Van de Beek tegen APOEL

Donny van de Beek kan aanstaande woensdag niet in actie komen in de return van de play-offs voor de Champions League tegen APOEL. De aanvallende middenvelder raakte vrijdag geblesseerd tijdens de training. Van de Beek kampt met een spierblessure in het bovenbeen en is daardoor niet inzetbaar. “Ik baal vreselijk. De wedstrijd van woensdag tegen APOEL mis ik zeker. Komende week hoop ik duidelijkheid te krijgen hoe lang het daarna nog gaat duren.”

Van de Beek speelde dit seizoen tot op heden elke wedstrijd en moet nu dus een cruciaal duel van Ajax missen. De ploeg van Erik ten Hag speelde op Cyprus met 0-0 gelijk tegen APOEL en moet woensdag voor eigen publiek dus zien te winnen van de Cyprioten. Hoe lang Van de Beek is uitgeschakeld, is dus nog onbekend. Of het een eventuele transfer naar Real Madrid in de weg staat, is ook nog maar de vraag. Wordt vervolgd…

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.