Ajax zonder Ziyech, maar met Promes tegen Getafe

Hakim Ziyech is donderdagavond niet inzetbaar in het Europa League duel tegen Getafe in de Johan Cruijff ArenA. De spelmaker kampt net als afgelopen zondag met fysieke klachten en de Amsterdammers willen geen risico nemen met Ziyech. “Het is nog niet goed genoeg”, zegt Erik ten Hag. “Gezien het vervolg kunnen we daar geen grote risico’s meenemen. De fase die gaat komen is belangrijk en dat willen wij niet op het spel zetten voor één wedstrijd.”

Daarentegen is er ook positief nieuws uit de ziekenboeg, want Quincy Promes keert weer terug in de wedstrijdselectie. Zo bevestigde Ten Hag tijdens de persconferentie in aanloop naar de return tegen de Spanjaarden. Het is geen risico hem op te stellen. “We nemen met niemand een risico. Als je bij de wedstrijdselectie zit, ben je inzetbaar.” De langer geblesseerden Joël Veltman en David Neres zijn niet van de partij. Ook Noussair Mazraoui ontbreekt wegens een enkelblessure die hij opliep bij Jong Ajax.

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.