De Twitterpagina van Ajaxinside heeft de afgelopen maanden een geweldige progressie gemaakt. In de afgelopen dagen heeft onze pagina de grens van liefst 10.000 volgers doorbroken en daarmee hebben we onze positie als de meest Ajaxgerelateerde Twitterpagina van Nederland versterkt. Voor het volgen van het actuele nieuws van Ajax in de vorm van foto’s en video’s is de Twitterpagina van Ajaxinside zonder meer de juiste keuze.

Met het behalen van de 32e landstitel was de Twitterpagina van Ajaxinside een belangrijke informatiebron voor alle Twitterende Ajacieden. Kort geleden opende ook onze Facebook-pagina haar deuren en sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke fansite van Ajax actief op Facebook. Deze pagina is inmiddels hard op weg om de barrière van 10.000 likes te doorbreken.

Via deze weg wil de redactie van Ajaxinside alle Ajacieden bedanken voor de steun tijdens het afgelopen seizoen en we hopen dan ook komend voetbaljaar jullie te voorzien van het allerverste Ajaxnieuws.