Supporters Fans Ajax

Ajaxinside.nl en Ajaxtotaal.nl slaan handen ineen

Ajaxinside.nl en Ajaxtotaal.nl zijn per direct een samenwerking aangegaan. Het laatste Ajax nieuws, programma’s, uitslagen, standen en informatie over Ajax vind je op de website van Ajaxinside.nl. De bezoekers van Ajaxtotaal.nl worden hiervoor dan ook automatisch doorverwezen naar Ajaxinside.nl. Toby Verweij, beheerder van Ajaxtotaal.nl, zal onze nieuwsredactie komen versterken.

Het forum van Ajaxtotaal.nl blijft gewoon actief voor de huidige leden van het forum, dus daar kan iedereen lekker blijven discussiëren over Ajax en andere zaken. Voormalig forum-leden van Ajaxinside.nl kunnen zich hier registreren voor het forum van Ajaxtotaal.nl. De samenwerking moet elkaar enorm gaan versterken waardoor de bezoekers van beide websites een nog betere Ajax-ervaring op kunnen doen.

Uiteraard wensen wij iedereen veel plezier met het lezen van het laatste nieuws en met leuke discussies op het forum. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact met ons op.

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.