Geschreven door Maarten van Nijmegen – Uitgave: 27 oktober 2010 18:30 – Bron: Ajaxinside.nl

Ben jij een Ajax-supporter in hart en nieren? Wil je ook altijd alles weten over onze club? Ajaxinside.nl zoekt enthousiaste Ajacieden die de club op de voet volgen en die hun steentje willen bijdragen aan onze fansite. Heb je een scherpe pen, een mooie camera of vind je het leuk om nieuws met andere supporters te delen? Kortom: zou je nog intensiever met Ajax bezig willen zijn? Dan ben jij zeker een uitstekende aanvulling op ons jonge team als redacteur, columnist, fotograaf of reporter!

Huisfotograaf (fotoverslagen)
Hou jij ervan om foto’s te maken, hou jij van Ajax en heb jij een seizoenskaart? Jij schiet, selecteert, bewerkt en plaatst foto’s van spelers, sfeeracties, het uitvak en van alle gekke gebeurtenissen die jou opvallen. Wij kunnen echter geen wedstrijdaccreditaties regelen. De tribune is dus jouw domein.

Deel jij je foto’s binnenkort met medesupporters? Stuur een e-mail naar: m.ruiter@ajaxinside.nl

Columnist (columns)
Steek je ook niet graag jouw mening onder stoelen of banken? Wij zijn benieuwd naar jouw kijk op wedstrijden, spelers, beleid of waar je ook maar over wil schrijven. Zolang het maar aan Ajax gerelateerd is natuurlijk.

Beschik jij over een scherpe pen en een ongezouten mening? Stuur een e-mail naar: maarten@ajaxinside.nl

Reporter ( specials)
Neem jij de komst van een nieuwe speler voor kennisgeving aan of ben je juist ook geïnteresseerd naar de mens achter de voetballer? Als het laatste het geval is en je kunt ook nog goed schrijven, dan ben jij de nieuwe reporter van Ajaxinside.nl!

Deel je mooie en uitgebreide verhalen over (oud)-Ajacieden met andere fans. Stuur een e-mail naar: maarten@ajaxinside.nl

Redacteur
Als redacteur speur je websites, kranten en tijdschriften af naar de laatste nieuwsberichten over onze club. Jij weet als geen ander de speerpunten te verzamelen en deze bundel je in een eigen geschreven bericht. Je blijft dus niet alleen zelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maar deelt deze ook met je mede Ajacieden.

Lezen binnenkort duizenden Ajacieden per dag jouw nieuwsberichten? Stuur een bericht via het contactformulier naar onze redactie.

Ben jij ook een echte Ajacied en zit je ook dagelijks achter de computer om alles rond Ajax te volgen? Draag dan vanaf nu vrijwillig je steentje bij aan Ajaxinside.nl en neem contact met ons op! Je krijgt zo snel mogelijk een bericht terug! Wie weet bekijken binnenkort wel duizenden mensen per dag jouw foto’s of lezen jouw columns, specials of nieuwsberichten. Nieuwsgierig geworden? Wij wel!

Het hele team van Ajaxinside.nl

Reageren op dit bericht