Geschreven door Maarten van Nijmegen – Uitgave: 04 augustus 2009 15:50 – Bron: Ajaxinside.nl

Ajaxinside.nl is op zoek naar enthousiaste Ajax supporters die een steentje willen bijdragen aan onze website. Volg jij Ajax op de voet en ben jij dagelijks met de club bezig? Dan ben jij wellicht een uitstekende aanvulling op ons jonge team! Ben je gedreven en wil je een aandeel hebben in een fansite met passie en diepgang? Lees dan verder!

Ajaxinside.nl bestaat sinds 6 oktober 2007. Onze belangrijkste doel is actuele nieuwsvoorziening, maar Ajaxinside.nl biedt meer! Fotoverslagen, columns, interviews, specials, videonieuws, artikelen, videocompilaties en wallpapers. Ajaxinside.nl doet het allemaal onder het motto: alles met passie en diepgang.

Redacteur
Heb jij zin om direct bij Ajaxinside.nl te beginnen? Dat kan! Geen langdradige sollicitatieprocedure, maar na een korte introductie direct beginnen met schrijven. Als redacteur speur je websites, kranten en tijdschriften af naar de laatste nieuwsberichten over onze club. Jij weet als geen ander de speerpunten te verzamelen en deze bundel je in een eigen geschreven bericht. Via een handig, snel en gebruiksvriendelijk nieuwssysteem plaats je ze onder je eigen naam op de hoofdpagina van onze website. Je blijft dus niet alleen zelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maar deelt deze ook met je mede Ajacieden. Vanzelfsprekend kun je op termijn doorgroeien naar redacteur. Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail via het contactformulier naar onze redactie.

Columnist
Steek je niet graag jouw mening onder stoelen of banken? Laat dan van je horen, want voor ons doet je mening er toe! Ajaxinside.nl streeft er naar om in een regelmatig tempo columns aan te bieden en is daarom op zoek naar Ajacieden met een ongezouten mening. Het schrijven van een aantrekkelijk stuk dat de aandacht van de lezer trekt en vast houdt is niet eenvoudig. Denk jij te beschikken over een vlugge en scherpe pen en heb je tijd en zin om minimaal één keer per maand een column voor Ajaxinside.nl te schrijven? Stuur een e-mail naar maarten@ajaxinside.nl

Specialreporter
Neem jij de komst van een nieuwe speler voor kennisgeving aan of ben je juist ook geïnteresseerd naar de persoon naast de voetballer? Ajaxinside.nl is op zoek naar Ajacieden met bovengemiddelde interesse in Ajacieden van nu en spelers van weleer! Wil jij minimaal één keer per maand via uitgebreide specials een uitvoerig en gedetailleerd beeld schetsen van jouw favoriete Ajacieden? Dan ben jij onze nieuwe specialreporter! Stuur een e-mail naar maarten@ajaxinside.nl

Ben jij ook een nieuwsjunkie die alles van Ajax wil weten en zit je ook dagelijks achter de computer om alles rond Ajax te volgen? Draag vrijwillig je steentje bij als nieuwsredacteur, columnist of specialreporter bij Ajaxinside.nl en neem contact met ons op! Je krijgt zo snel mogelijk een bericht terug!  

Reageren op dit bericht