Alderweireld: ‘Wil niks over een transfer horen’

Geschreven door Jurrian Beeuwkes – Uitgave: 05 juni 2013 19:51 – Bron: Het Laatste Nieuws

Toby Alderweireld wil de komende weken niets horen over een vertrek bij Ajax. De 24-jarige verdediger staat met het nationale elftal van België voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Servië. Alderweireld heeft een aflopend contract in Amsterdam en zal hoogstwaarschijnlijk verkocht worden aan een club in het buitenland. De Belg staat voor een belangrijke kwalificatiewedstrijd en wil daarom niets over een transfer horen. Onder meer AS Roma en Liverpool hebben interesse in de verdediger van Ajax.

“Mijn vader en mijn zaakwaarnemer houden zich bezig met geïnteresseerde clubs, en ik heb hen verteld dat ik van hen niets wil horen. Tot en met vrijdag wil ik enkel met de wedstrijd tegen Servië bezig zijn”, tekent Het Laatste Nieuws op uit de mond van de verdediger. De verwachting is dat Alderweireld, die in 2009 zijn debuut maakte voor Ajax in de Eredivisie, vrijdag in de basis staat bij de nationale ploeg. “Dat was de voorbije zes wedstrijden zo en ik heb het goed gedaan. Zolang ik het goed doe, wil ik blijven staan.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.