Supporters Fans Ajax

Alex Kroes heeft één doel: ‘Mooie tijden met onze club beleven’

Alex Kroes is vrijdag begonnen aan zijn nieuwe functie als Algemeen Directeur van Ajax. “Het is ongeveer veertig jaar geleden dat ik hier als jeugdspeler begon en nu mag ik als algemeen directeur aan de slag. Ik heb er heel veel zin in”, zo vertelt de voormalig zaakwaarnemer en oprichter van Sports Entertainment Group op de clubsite van Ajax. “Het is mijn doel om samen met mijn collega’s opnieuw mooie tijden met onze club te gaan beleven.”

Kroes kan direct volop aan de bak, want er moet een hoop gebeuren. Zo moeten de functies van technisch directeur en hoofd jeugdopleidingen worden ingevuld en moet er ook een opvolger komen voor John van ’t Schip die als interim het huidige seizoen afmaakt als hoofdtrainer. “De komende tijd staat in het teken van een duidelijke structuur neerzetten, richting geven en rust creëren. Het gaat om samen opleiden, ontwikkelen en winnen. Maar ook om plezier en impact maken.”

Michael van Praag is blij dat Kroes eindelijk kan beginnen, want hij werd al in augustus 2023 voorgedragen als nieuwe Algemeen Directeur. “Het is fijn dat Alex eindelijk bij ons is. Ik heet hem namens de RvC heel hartelijk welkom. Hij gaat een drukke tijd tegemoet, dat is hem bekend. We wensen hem uiteraard veel succes en in het kader van ‘Samen Ajax’ zullen we hem waar nodig met raad en daad terzijde staan.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.