Algemeen Dagblad: De Ligt topprioriteit voor Juventus

De winterse transferperiode is vanaf vandaag (1 februari) gesloten, maar dat wil niet zeggen dat het rustiger zal worden op het transferfront. De komende weken en maanden zullen de nieuwsberichten over Ajax-spelers die gelinkt worden aan kapitaalkrachtige clubs blijven verschijnen. Zo ook over Ajax-aanvoerder Matthijs de Ligt.

Volgens het Algemeen Dagblad is de 19-jarige Ajacied de absolute topprioriteit voor Juventus. Volgens de krant is de Turijnse club ‘achter de schermen druk bezig met het voorbereiden van een bod op De Ligt’. De Nederlands international is voor de Italiaans kampioen de ideale kandidaat ‘om de verdediging te versterken en te verjongen’.

In de afgelopen maanden is De Ligt al een aantal keren gescout door Juventus. De centrumverdediger zou de ideale opvolger zijn van Giorgio Chiellini, die met zijn 34 jaar al aan het eind van loopbaan staat. Volgens enkele media zou Juventus ongeveer 60 miljoen euro overhebben voor de Ajax-speler, maar of dat genoeg is valt te betwijfelen. Behalve Juventus zouden ook Manchester City, PSG en Bayern München in de markt zijn voor De Ligt.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.