Alle mogelijke tegenstanders voorronde CL bekend

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 31 mei 2016 23:44 – Bron: Ajaxinside.nl

1377555704

Na vanavond zijn alle mogelijke tegenstanders in de derde voorronde van de Champions League bekend. Door de beschermde status lopen de Amsterdammers ploegen als Shakhtar Donetsk, Anderlecht, Fenerbahce en Sparta Praag mis. In Griekenland speelde PAOK vandaag met 1-1 gelijk tegen Panathinaikos en voegde zich daarmee bij AS Monaco, Young Boys, FK Rostov en Steaua Boekarest als mogelijke opponent voor Ajax.

Mocht Ajax deze ronde doorkomen dan wacht er in de laatste horde naar de groepsfase van het miljoenenbal nog een tegenstander van formaat. Ondanks de wederom geplaatste status kan het stuiten op bijvoorbeeld AS Roma, Borussia Mönchengladbach en Fenerbahce. Vorig jaar was de derde voorronde direct het eindstation voor Ajax. In een tweeluik was Rapid Wien destijds te sterk. Doordat Jablonec vervolgens wel aan de kant werd geschoven, plaatsten de hoofdstedelingen zich wel voor de groepsfase van de Europa Leegue.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.