Alvarez persoonlijk rond met West Ham United

Edson Alvarez heeft zijn zinnen gezet op een vertrek naar West Ham United. De Mexicaans international heeft volgens transfervolger Fabrizio Romano een persoonlijk akkoord bereikt met de club uit de Premier League. West Ham moet er nog wel gaan uitkomen met Ajax. De Amsterdammers hielden Alvarez vorige zomer nog aan zijn contract toen Chelsea zich meldde waarvoor in ruil de club deze transferwindow mee zou werken.

Alvarez, die momenteel nog op vakantie is omdat hij lang doorspeelde deze zomer in de Gold Cup met Mexico, leek eerder hard op weg naar Borussia Dortmund. De Duitsers besloten uiteindelijk echter voor een andere optie te kiezen, waardoor de middenvelder nog altijd Ajacied is. Nu West Ham United haar interesse kenbaar heeft gemaakt, zijn alle pijlen dus daarop gericht. Alvarez speelde tot op heden 147 officiële duels voor Ajax, scoorde daarin 13 keer en gaf 8 assists. Tweemaal werd hij kampioen van Nederland en won ook eenmaal de KNVB Beker.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.