Amin Younes

Amin Younes: ‘De supporters waren echt geweldig’

Amin Younes blikt tevreden terug op de overwinning die Ajax donderdagavond boekte op Schalke 04. “Ik ben heel blij en trots op het team. De supporters waren ook echt geweldig”, aldus de buitenspeler na afloop van de zege op zijn landgenoten voor de camera’s van de NOS. “Ik denk dat het vandaag leuk was om naar te kijken, dat is wat wij ook graag willen. Op deze manier winnen is heel leuk. Het is een verdiende overwinning vandaag.”

Younes speelde zelf een sterke wedstrijd. Heeft hin indruk gemaakt op de Duitsers? “Dat maakt mij niet uit. Ik ben heel blij bij Ajax. Het interesseert mij niet wat Duitsland over mij denkt. Het team is het belangrijkste. Ik ben blij hoe wij trainen en steeds beter worden. De ontwikkeling gaat heel goed. Iedereen is elke dag scherp en geconcentreerd, ook met trainen. Alles klopt op dit moment.”

Bron:
NOS

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.