Amin Younes I

Amin Younes: ‘Ik ben een echte Ajacied geworden’

Amin Younes vertrok bij Ajax niet op de leukste manier. De Duitser had ruzie met Erik ten Hag nadat hij een invalbeurt van enkele minuten weigerde, belandde op de tribune en vertrok in de zomer van 2018 via de achterdeur naar Napoli. Toch koestert Younes warme herinneringen aan Ajax. “Het was de beste tijd van mijn leven, echt waar”, zegt hij in gesprek met VICE.

“De mensen moeten weten dat ik altijd alles heb gegeven voor Ajax. Ik houd zó veel van de club. Ik heb me altijd geprobeerd aan te passen, het voetbal en de mensen te begrijpen. Ik ben een echte Ajacied geworden, echt supporter van de club ook”, aldus de international. “Ik speelde de hele jeugd in Gladbach, maar heb het gevoel dat ik bij Ajax pas echt heb leren voetballen. Ik zou het ook leuk vinden om na mijn carrière aan te sluiten in een functie bij Ajax. Ik zal altijd terug willen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.