Anderlecht te sterk voor Ajax in oefenduel

Ajax heeft vrijdagmiddag haar eerste oefenduel van de dag verloren. Anderlecht was met 5-3 te sterk voor de ploeg van Erik ten Hag. Hassane Bandé moest wegens een op het oog ernstige blessure per brancard van het veld. Het zit Ajax nog niet mee in de voorbereiding. Van de zes gespeelde oefenduels werden er pas twee gewonnen.

De Amsterdammers traden aan met een groot Jong Ajax gehalte. Dat gaf Kaj Sierhuis wel de kans om zich weer eens te onderscheiden. De spits maakte twee van de drie Ajax-treffers. De derde Amsterdamse goal was een eigen doelpunt van de Belgen. Het beoogde eerste elftal speelt vrijdagavond wederom tegen Anderlecht die logischerwijs ook met andere spelers aantreden.

Opstelling Ajax: Van Leer; Bakboord, Botman (45. Pasquali), Ekkelenkamp, Kemper (46. Owusu); Gravenberch, D. de Wit (70. Jensen), Bijleveld; Bandé (11. Nunnely), Sierhuis, Lang (75. Kuhn).

Bron:
Ajax.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.