Andersen: ‘De Boer moet een bedank SMS-je sturen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 21 november 2015 23:56 – Bron: FOX Sports

1417907300

Lucas Andersen staat onder contract bij Ajax, maar komt op huurbasis uit voor Willem II. De verhuurde Ajacied heeft een basisplek veroverd en speelde zaterdagavond met 2-2 gelijk tegen PSV, een titelconcurrent van Ajax. Andersen sprak nog met Frank de Boer. “Hij wilde dat wij vandaag punten tegen PSV zouden pakken en dat hebben we gedaan. Dus hij moet een maar een bedank berichtje sturen.”

De Deen is blij met zijn keuze voor Willem II. De aanvallende middenvelder wordt getest op andere kwaliteiten, want op dit moment moet het vooral van knokvoetbal komen tegen degradatie. “Het is heel leerzaam. Hiervoor was het moeilijk voor mij, maar ik heb geleerd dat als je dat ook kan, het makkelijker is om in je eigen spel te komen. Dat probeer ik te doen. Als je veel loopt, kom je ook sneller aan de bal en beter in de wedstrijd.”

Andersen hoorde van De Boer nog weinig over zijn ontwikkeling bij Willem II, maar voor de Deen is het belangrijker wat zijn huidige trainer Jurgen Streppel van hem vindt. “Volgens mij is hij heel tevreden. Ik doe mijn best om me zo goed mogelijk te ontwikkelen, dat is het enige dat ik kan doen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.