Andersen hoopt op terugkeer bij Ajax

1421597925

Lucas Andersen speelt dit seizoen op huurbasis voor Willem II. De Deen moest Eredivisie-ervaring opdoen in Tilburg en hij heeft zich daardoor ontwikkeld. Nu krijgt hij nog een aantal duels om te laten zien hoe goed hij is, want Willem II speelt play-offs om promotie/degradatie. “We krijgen nog vier wedstrijden om te laten zien hoe goed wij zijn”, aldus de verhuurde Ajacied tegen de NOS.

Andersen, die tot dertig competitieduels kwam waarin hij zes goals maakte en vijf assists gaf, hoopt komende zomer op een nieuwe kans bij Ajax. Daar zal hij de concurrentiestrijd aan moeten gaan met jongens als Davy Klaassen en Daley Sinkgraven voor de 10-positie. “In eerste instantie wil ik nu gewoon laten zien hoe goed ik ben. Hopelijk staan we straks nog in de Eredivisie. Of ik terugkeer bij Ajax? Ik moet nog met ze praten, maar hopelijk wel.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.