Andersen in belangstelling Willem II

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 30 juli 2015 09:25 – Bron: Voetbal International

1421597925

Lucas Andersen kreeg deze week een duidelijk signaal van Frank de Boer toen hij niet in de wedstrijdselectie werd opgenomen voor het treffen met Rapid Wien. Hij moet Davy Klaassen, Riechedly Bazoer, Nemanja Gudelj en Daley Sinkgraven sowieso voor zich dulden op het middenveld. In de wetenschap dat Ajax ook nog Lasse Schöne achter de hand heeft en Thulani Serero er nog is, lijkt de kans op speeltijd voor de Deen niet groot.

Willem II, dat Richairo Zivkovic, Ruben Ligeon en Lesly de Sa al huurt van Ajax, heeft aangegeven ook belangstelling te hebben voor Andersen. De Tilburgers wilde eerst oud-Ajacied Daniel de Ridder contracteren, maar zij kwamen er niet uit. Trainer Jurgen Streppel geeft wel aan dat de Deen een buitenkansje is, geen noodzaak. “Het is geen halszaak. We hebben met Erik Falkenburg en Robert Braber al twee nummers 10 in de selectie.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.