Andersen voelt zich goed bij Willem II

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 07 januari 2016 13:25 – Bron: Voetbal International

1421597925

Lucas Andersen verkaste afgelopen zomer op huurbasis naar Willem II. Daar groeit hij uit tot de speler van het eerste half jaar van de Tilburgers. Jurgen Streppel is erg lovend over zijn spelmaker en Andersen zelf heeft enorm naar zijn zin. “Ik voel dat ik in Tilburg met de week sterker word”, zegt hij in gesprek met Voetbal International. “Met dank aan de trainer, die me heel veel vertrouwen geeft, en mijn ploeggenoten. Daardoor groei ik op alle manieren. Ook mentaal.”

De Deen vervolgt: “Voor het eerst ervaar ik nu wat het is om écht te moeten strijden voor de punten. Bij Ajax stonden we bij rust soms al met 3-0 voor, nu is elke wedstrijd een gevecht. Heel anders, maar daarom juist zo leerzaam. Lachend: Ik betrap me er nu zelfs op dat ik slidings maak. Als ik me goed voel, zie je dat aan me terug op het veld. En dat goede gevoel komt er met de week meer uit. Ik kan me op dit moment geen betere club wensen dan Willem II.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.