Andersen wil bij Ajax blijven

1417907300

Lucas Andersen is niet van plan om deze zomer op huurbasis voor een andere club te spelen, dat zegt zijn zaakwaarnemer Anders Wallsten in gesprek met het Deense BT. De Deen werd al gelinkt aan een tijdelijke overstap naar Willem II. “Ik wil geen commentaar geven op de verhalen die gebaseerd zijn op geruchten”, zegt de belangenbehartiger. “Het plan is nu dat Lucas gaat slagen bij Ajax.”

Andersen is vijfde in de pikorde op het middenveld, waar slechts drie plekken worden vergeven. Hij moet Davy Klaassen, Daley Sinkgraven, Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj voor zich dulden. Bovendien kan ook Lasse Schöne op zijn plek uit de voeten. Toch heeft Wallsten vertrouwen in hem. “Hij is een groot talent en ik weet zeker dat hij zijn sportieve doelen zal halen.”

Voor een definitief vertrek bij Ajax is de zaakwaarnemer al helemaal niet bang. “Je weet nooit wat de toekomst in petto heeft. Lucas heeft dit jaar nog zijn contract verlengd tot de zomer van 2018. Dit geeft wel aan dat Ajax toekomst in hem ziet.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.