Andre Onana keeper

André Onana: ‘Ik ben hier gelukkig’

Ajax won zaterdagavond met 2-1 van Vitesse, maar kregen van de Arnhemmers pittige tegenstand. André Onana reageerde na afloop gematigd tevreden. “Het was geen makkelijke wedstrijd”, zegt hij tegenover FOX Sports. “Ze speelden met veel druk en met een hoge intensiteit. Het is dan moeilijker om op te bouwen en de juiste keuzes te maken. Maar het belangrijkste is dat we de drie punten hebben gepakt. Het maakt mij niet uit hoe we winnen, als we maar winnen. Hopelijk kunnen we deze lijn voortzetten.”

Onana sprak ook nog over zijn toekomst. Want blijft hij dit seizoen bij Ajax? “In voetbal weet je nooit wat er gaat gebeuren. Ik heb hier nog een contract en ben hier gelukkig. Zolang ik hier ben zal ik altijd mijn uiterste best doen. Ik ben eerste keeper en speel alle wedstrijden, dus ik ben een gelukkig man”, aldus de doelman na afloop van het duel tegen Vitesse. “Uiteindelijk ben ik wel toe aan een nieuwe uitdaging, dus ik zal ik hier niet voor altijd blijven. Gebeurt het nu, dan is dat zo. Maar het kan ook pas volgend jaar of over twee jaar zijn. Dat is geen probleem, want ik ben hier ook gelukkig.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.