Andy van der Meijde

Andy van der Meijde: ‘Ajax wint van PSV’

Andy van der Meijde kwam zowel uit voor Ajax als voor PSV tijdens zijn profcarrière. Beide teams strijden zondag tegen elkaar in Eindhoven. De oud-profvoetballer volgt de Eredivisie op de voet en weet één ding zeker: “Ajax wint van PSV”, aldus Van der Meijde in gesprek met Voetbal International. “Ze spelen echt super. Ajax is een hecht team en ze hebben individueel betere spelers. PSV is de laatste weken echt heel zwak. Een bijeengeraapt zootje.”

De Eindhovenaren trokken vorig seizoen nog aan het langste eind en greep zo de landstitel. Dit jaar speelt de ploeg van Philip Cocu drie duels voor het einde geen rol meer in de titelstrijd. “De motor is gestopt en Cocu krijgt hem niet meer aan de praat. Voor Ajax is het jammer dat ze niet eerder zijn begonnen met zo goed te voetballen. Nu is het denk ik te laat. Komend weekend worden de sleutelwedstrijden gespeeld. Ik denk dat Feyenoord niet verliest bij Vitesse en dat zij dan kampioen worden.”

Bron:
Voetbal International

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.