Andy van der Meyde: ‘Ajax heeft ook interesse in Berghuis’

Ajax zou interesse hebben om Steven Berghuis over te nemen van Feyenoord. Dat zegt Andy van der Meyde in gesprek met Voetbalprimeur. Het gerucht volgt nadat Ajax eerder al interesse heeft getoond voor Steven Bergwijn van PSV. “Ik heb gehoord dat Ajax ook interesse heeft in Berghuis. Dat is ook niet raar, want ik denk dat het een echte Ajax-speler is. Als Ziyech weggaat, zouden ze hem prima kunnen halen”, aldus de oud-Ajacied.

Van der Meyde heeft goede connecties in de voetbalwereld, vooral met spelers zelf. De voormalig profvoetballer is zelf in ieder geval groot voorstander van de komst van Berghuis. “Berghuis is Nederlander, kent de competitie, de taal… dat is wat Ajax ook wel wil. Ze willen niet alleen maar buitenlandse spelers halen.” Het feit dat hij dan van de aartsrivaal overkomt, vindt Van der Meyde prima. “Vroeger ging Cruijff ook naar Feyenoord. Daar moeten we niet zo moeilijk over doen. Als jij in een shirt speelt van een club, geef je daar alles voor want als sportman wil je altijd winnen.”

Pre-order het nieuwe Ajax Uitshirt 2019-2020 hier.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.